Εδώ ψάχνεις...

Μήνυμα Διαχειριστή - Διαβάστε το όλοι!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016


Φίλες και φίλοι του dwrean.net καλησπέρα σας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνω σε σημείο να αγανακτώ από περίεργες αντιδράσεις κάποιων αναγνωστών του dwrean.net. Μου φαίνεται ορισμένοι έχουν λάθος αντίληψη για το πως δουλεύει το site μας και τι ακριβώς προσφέρει!

Είμαστε ερασιτέχνες και κάνουμε το χόμπι μας. Δηλαδή τι είναι αυτό που κάνουμε; Απλά αυτό που βλέπετε. Παρουσιάζουμε διάφορα προγράμματα, παιχνίδια, e-books κ.α, τα οποία τα βρίσκουμε διάσπαρτα στο διαδίκτυο και τα κατηγοριοποιούμε, με ελληνική περιγραφή για το τι κάνει το καθένα και βάζουμε το Download link για να τα κατεβάσετε.  

ΔΕΝ λύνουμε προβλήματα ασυμβατότητας! ΔΕΝ διορθώνουμε τυχόν βλάβες στον υπολογιστή σας, ΔΕΝ είμαστε συμβουλευτική εταιρία, γενικά ΔΕΝ είμαστε εταιρία επίλυσης προβλημάτων! Αυτά που διαβάζουμε από τις επίσημες πηγές, αυτά σας λέμε. Μην κάνετε λοιπόν ερωτήσεις τύπου: πως να το κάνω να δουλέψει στον υπολογιστή μου, δεν μου τρέχει, έχει ιό κτλ.
Το μόνο που κάνουμε και το ξαναλέω είναι να σας παρουσιάζουμε δωρεάν ότι βρίσκουμε, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω! Αφού εγκαταστήσετε κάτι στον υπολογιστή σας, είναι δική σας υποχρέωση να βρείτε πως δουλεύει κτλ. Μακάρι να ήμασταν ομάδα 50 ατόμων και να είχαμε τέτοια υπηρεσία ώστε να σας βοηθούσαμε σε αυτό τον τομέα!
Να είστε καλά για την υπομονή σας!

Κυριάκος Οικονομίδης
Διαχειριστής dwrean.net


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr