«MyLessons» - Δωρεάν εφαρμογή οργάνωσης κατ' οίκον μαθημάτων (για καθηγητές & δασκάλους)

Δωρεάν εφαρμογή για οργάνωση των ιδιαίτερων μαθημάτων


Μια νέα ελληνική δωρεάν εφαρμογή έκανε την εμφάνισή της πριν λίγες ημέρες στο Google Play Store και ακούει στο όνομα «MyLessons».
Το «MyLessons» απευθύνεται σε δασκάλους και καθηγητές που παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για οργάνωση και διαχείριση των μαθητών και της ύλης των μαθημάτων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι:

  • Καταχώρηση στοιχείων των μαθητών
  • Καταχώρηση των μαθημάτων μαθημάτων
  • Εμφάνιση χρωστούμενων μαθημάτων
  • Επίβλεψη του οφειλόμενου ποσού ανά μαθητή
  • Προβολή των συνολικών εσόδων

Για τους κατόχους παλαιότερων κινητών τηλεφώνων, τα οποία προφανώς έχουν παρωχημένες εκδόσεις του λειτουργικού Android, δεν θα τους είναι πρόβλημα η εγκατάσταση διότι το  «MyLessons», "δέχεται" εκδόσεις με λειτουργικό Android 5.0 και άνω. Οπότε, δεν νομίζω να συναντήσετε πρόβλημα συμβατότητας.

Η εφαρμογή, δεν περιέχει καθόλου διαφημίσεις και γι'αυτό τον λόγο διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η δωρεάν έκδοση επιτρέπει την προσθήκη μέχρι και δύο μαθητών ενώ στην Premium (πληρωμένη) έκδοση, δεν υπάρχει περιορισμός.
Βέβαια, το εργαλείο αυτό από μόνο του είναι αρκετά ενδιαφέρον και νομίζω όσοι καθηγητές ξεπεράσουν το όριο της δωρεάν έκδοσης, δεν είναι κακό να "τσοντάρουν" μόλις 4.29€ για να αποκτήσουν την premium έκδοση. Τέτοιες εφαρμογές που βοηθούν την οργάνωση των επαγγελματιών, αξίζει να τις βοηθάμε και πόσο μάλιστα όταν βλέπουμε νέες δυναμικές προτάσεις από Έλληνες δημιουργούς.


Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:



Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 4.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Σεμπάστιαν Μουστάκας
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram