Μήνυμα Διαχειριστή: Προσοχή στις εγκαταστάσεις εφαρμογών


Έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές ότι αρκετοί χρήστες δυσανασχετούν μετά από εγκατάσταση ενός δωρεάν προγράμματος. Αυτό συμβαίνει, διότι μαζί με το πρόγραμμα εγκαθίστανται και άλλα πράγματα  χωρίς να το αντιληφθούν.

Γιαυτό λοιπόν, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή, συνήθως σε νέους χρήστες, ότι κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ίσως σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε κάποιες διαφημίσεις σε μορφή Toolbars ή να αλλάξετε την αρχική σελίδα του browser σας ακόμα και να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.

Φυσικά όλα αυτά μπορείτε να τα παραβλέψετε δίνοντας το ελάχιστο της προσοχή σας κατά την εγκατάσταση και όχι να χρησιμοποιείτε τυφλοσούρτη το κουμπί "επόμενο".

Συνήθως σε δωρεάν εφαρμογές, οι ίδιοι οι δημιουργοί τους, σας προτρέπουν να εγκαταστήσετε διάφορα διαφημιστικά που προαναφέραμε. Δεν είναι κακό όταν κάποιος έχει ιδρώσει να δημιουργήσει μία εφαρμογή και μετά να την προσφέρει δωρεάν, να θέλει να βγάλει κάποια μικρά ίσως έσοδα από τις προαναφερθείσες διαφημίσεις. Το άσχημο είναι ότι ορισμένες εφαρμογές, σου εγκαθιστούν «με το έτσι θέλω» κάποιες toolbars και διαφημιστικά προγράμματα χωρίς να το καταλάβεις. Ευτυχώς αυτές είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!

Εδώ σας έχουμε δύο χρήσιμα εργαλεία για την αποφυγή ή και διαγραφή ανεπιθύμητων προγραμμάτων: 1. AdwCleaner 5 - Διώξτε ανεπιθύμητες Toolbars
2. Unchecky - Κάντε ασφαλή εγκατάσταση Freeware προγραμμάτων!

Σας ευχόμαστε να έχετε όμορφα κατεβάσματα χωρίς προβλήματα και να προσέχετε κατά την διάρκεια της εγκατάστασης.

Κυριάκος Οικονομίδης
Ιδρυτής Dwrean.net

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. μπραβο κυριακο!!!!!παρα πολυ καλο σε γλυτωνει απο μπελαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Unchecky...!!!!!!! Από Τα Καλυτερα Προγράμματα Κυριακο Μπραβο Σου..!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"