Εδώ ψάχνεις...

ShareIt - Η μεταφορά αρχείων γίνεται παιχνιδάκι!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016


Το ShareIt είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μας βοηθάει να μεταφέρουμε αρχεία από τον υπολογιστή μας σε άλλους υπολογιστές ή σε tablet και smartphones ή το αντίστροφο. Μπορεί να μεταφέρει βίντεο, μουσική, φακέλους, έγγραφα ακόμη και επαφές με μεγάλη ταχύτητα, μέχρι και 40 φορές πιο γρήγορα από ότι χρησιμοποιώντας το bluetooth, χωρίς καλώδια και σκληρούς δίσκους.

Τα αρχεία αποθηκεύονται στις συσκευές σας και όχι στο cloud κάτι το οποίο σας δίνει μια επιπρόσθετη ασφάλεια για την ιδιωτικότητα των αρχείων σας. Οι ασύρματες συσκευές που έχουν ShareIt βρίσκονται αυτόματα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει αρχεία μεταξύ όλων των συσκευών iPhone, iPad, Mac, Windows, WinPhone, Android. Τέλος, με το ShareIt μπορείτε να μοιράζετε αρχεία μέχρι και σε 5 συσκευές ταυτόχρονα.

Η εγκατάσταση γίνεται πολύ εύκολα μπαίνοντας στην σελίδα της εφαρμογής κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Download και επιλέγοντας μια από τις επιλογές που υπάρχουν στην παρακάτω εικόνα ανάλογα με την συσκευή που θέλετε να την εγκαταστήσετε.


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / iOS / Android / WinPhone
Κατασκευαστής: Lenovo Apps
Πηγή: shareit.lenovo.com/
Συντάκτης του άρθρου: Γρηγόρης Δαλακούρας
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr