SHAREit - Η καλύτερη εφαρμογή για να μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό

Μεταφορά αρχείων από μία συσκευή στην άλλη χωρίς καλώδια



Το SHAREit είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μας βοηθάει να μεταφέρουμε αρχεία από τον υπολογιστή μας σε άλλους υπολογιστές ή σε tablet και smartphones και το αντίστροφο. Μπορεί να μεταφέρει βίντεο, μουσική, φακέλους, έγγραφα ακόμη και επαφές με μεγάλη ταχύτητα, μέχρι και 40 φορές πιο γρήγορα με την μέθοδο του bluetooth, χωρίς καλώδια και σκληρούς δίσκους.

Τα αρχεία αποθηκεύονται στις συσκευές σας και όχι στο cloud κάτι το οποίο σας δίνει μια επιπρόσθετη ασφάλεια για την ιδιωτικότητα των αρχείων σας. Δεν χρειάζεται να έχετε ίντερνετ για να μεταφέρετε τα αρχεία σας, μόνο το ίδιο WiFi, που θα είναι συνδεδεμένες οι συσκευές.  Αξίζει να αναφέρουμε, πως οι ασύρματες συσκευές που έχουν SHAREit βρίσκονται αυτόματα μεταξύ τους.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν αρχεία μεταξύ όλων των συσκευών iPhone, iPad, Mac, Windows και Android.

Η εγκατάσταση γίνεται πολύ εύκολα: μπαίνοντας στη σελίδα της εφαρμογής, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Download και επιλέγοντας μια από τις εκδόσεις που θα δείτε ανάλογα με την συσκευή που θέλετε να την εγκαταστήσετε. Αυτονόητο είναι ότι για να μεταφέρεις αρχεία από μία συσκευή σε άλλη, θα πρέπει και οι δύο να έχουν εγκατεστημένο το SHAREit.

Τέλος, να πούμε ότι διαθέτει και ενσωματωμένο δικό της Multimedia Player για να ακούτε και να βλέπετε τις δικές σας μουσικές επιλογές ή και βίντεο.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / iOS / Android
Κατασκευαστής: SHAREit
Πηγή: ushareit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram