«Το ιερό Κοράνιο» - Και η μετάφραση των Εννοιών του στην Ελληνική γλώσσα

Κατέβασε το Κοράνι σε PDF


Εκτός από την Αγία Γραφή που έχουμε παρουσιάσει εδώ στο dwrean.net και διατίθεται εντελώς δωρεάν για μελέτη, έχουμε προνοήσει και για τους Έλληνες μουσουλμάνους και όχι μόνο αφού βρήκαμε το «Ιερό Κοράνιο» στην ελληνική γλώσσα και σε ηλεκτρονική PDF μορφή. Φυσικά, πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να φορτώσει το PDF, διότι είναι 1010 σελίδες.

Είναι αυτονόητο, στις μέρες μας, ακόμα και τα αυτονόητα θέλουν τη διατύπωσή τους γιατί μερικοί δεν νιώθουν, πως το Κοράνι δεν είναι απαραίτητα χρήσιμο μόνο σε Μουσουλμάνους αλλά και σε οποιονδήποτε άλλης θρησκείας ή άθεο που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του περί θρησκειών και να ανακαλύψει τι ακριβώς πρεσβεύουν διαβάζοντας τα ίδια τα ευαγγέλιά τους. Είναι καλό να γνωρίζουμε ακόμα και να μην πιστεύουμε ή είμαστε οπαδοί οποιασδήποτε θρησκείας.

Το Κοράνι είναι το βασικό βιβλίο της Ισλαμικής θρησκείας, την οποία οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι είναι ο λόγος του Θεού, έτσι όπως ο λόγος μεταδόθηκε στον προφήτη Μωάμεθ μέσω του Αρχαγγέλου Γαβριήλ. Το βιβλίο είναι περίπου 1500 ετών και πιστεύεται ότι είναι το πιο σημαντικό και το πιο καλογραμμένο βιβλίο στον Αραβικό κόσμο.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 24.8 MB
Σελίδες: 1010
Πηγή: tikaras.files.wordpress.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal