Αγία Γραφή: Δωρεάν σε PDF η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη στα Νέα Ελληνικά

Κατεβάστε δωρεάν την Αγία Γραφή


Στο site μας υπάρχουν δημοσιευμένα τρία διαφορετικά προγράμματα ανάγνωσης και μελέτης της Αγίας Γραφής (ή της Βίβλου μπορείς να πεις) τα οποία συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο για τη δική σου ευκολία. Μπορείς να τα κατεβάσεις ακολουθώντας το σύνδεσμο: Τρία προγράμματα ανάγνωσης και μελέτης της Βίβλου.

Δεν είχαμε βρει ποτέ όμως όλο το βιβλίο της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης σε PDF μορφότυπο και σε μετάφραση στη νέα ελληνική για να μπορούν να το κατανοήσουν όλοι. 

Σήμερα, μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν σε PDF το βιβλίο της Αγίας Γραφής (που φυσικά περιλαμβάνει την Παλαιά και Καινή Διαθήκη) μεταφρασμένο πλήρως στα Νέα Ελληνικά υπό τις εκδόσεις της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας.

Δυο λόγια για την Αγία Γραφή

Η Αγία Γραφή ή Ιερά Γράμματα ή Βίβλος, χαρακτηρίζεται το σύνολο ή «βιβλιοθήκη» κειμένων θρησκευτικού χαρακτήρα. Με τον όρο αυτό περιγράφεται η Εβραϊκή Βίβλος του ιουδαϊσμού αλλά και ο συνδυασμός αυτής, δηλαδή της Παλαιάς Διαθήκης, που αναφέρεται στην προ Χριστού εποχή και της Καινής Διαθήκης, που αναφέρεται στην παρουσία του Χριστού, τη διδασκαλία του και στις Επιστολές και Πράξεις των Αποστόλων, του χριστιανισμού.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 21.52 MB
Σελίδες: 1993
Εκδόσεις: Ελληνική Βιβλική Εταιρία
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal