Εδώ ψάχνεις...

Apowersoft: Free online recorder - Απίστευτο δωρεάν εργαλείο καταγραφής οθόνης σε βίντεο!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016


Δεν χορταίνω να το βλέπω και να απορώ πως είναι δυνατόν ένα τόσο καλαίσθητο, πρακτικό και με πολλές λειτουργίες πρόγραμμα να είναι εντελώς δωρεάν!

Το «Free online Recorder» από την Apowersoft είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που σας βοηθά να καταγράψετε σε βίντεο την δραστηριότητά σας στον υπολογιστή. Είναι online, δηλαδή δεν απαιτεί κάποια εγκατάσταση εφαρμογής, κάποιο Java Applet, αλλά πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης αν είναι η πρώτη φορά που την χρησιμοποιείτε. Μετά μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή online χωρίς περιορισμούς.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα, και εκτός από καταγραφή οθόνης σε βίντεο, μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα και τον ήχο του μικροφώνου ή των ήχων του συστήματος. Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί σε πολλά φορμάτ όπως MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη περιοχή για να εγγράψετε την δραστηριότητα εντός αυτής, ή να διαλέξετε εγγραφή ολόκληρης της οθόνης. Αν είστε χρήστες android, υπάρχει μια έκδοση και για καταγραφή της επιφάνειας των android συσκευών, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.


Τα δύο καλύτερα σας το άφησα για το τέλος:

1ον: Μπορείτε, κατά την διάρκεια της εγγραφής του βίντεο, να ανοίξετε την web κάμερα σας, και να καταγράφουν και οι δυο μαζί, δηλαδή η επιφάνεια εργασίας και εσείς που θα είστε πίσω από την κάμερα. Το παράθυρο της web κάμερας, μπορείτε να το προσαρμόσετε σε ότι μέγεθος θέλετε, και όλα αυτά όπως είπαμε ζωντανά, κατά την διάρκεια της εγγραφής!


2ον: Επίσης, κατά την ζωντανή εγγραφή του βίντεο, μπορείτε να σχεδιάζετe με βελάκια, μαρκαδόρους, χρωματιστούς κτλ, επάνω στην οθόνη, ώστε να δώσετε ακόμα καλύτερη αίσθηση και απεικόνιση στους θεατές των βίντεο οδηγών που πιθανόν θα φτιάχνετε. Απίστευτο; Και εμείς δεν το πιστεύαμε μέχρι που το δοκιμάσαμε!

Έκδοση: -
Μέγεθος: - 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android
Κατασκευαστής: Αpowersoft
Πηγή: apowersoft.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr