Τεχνικό Εγχειρίδιο Ασφαλούς Ρύθμισης και Χρήσης Προσωπικού Υπολογιστή


Ο ελληνικός στρατός κάνει την έκπληξη και προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα βιβλίο που αφορά την ασφάλεια του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και συγκεκριμένα μας προτείνει τρόπους ασφαλής χρήσης σε διάφορα λειτουργικά συστήματα, για Browsers, Ασφαλή πλοήγηση, πως να διαχειριζόμαστε τα email μας και πολλά άλλα. 144 σελίδες πλούσιο υλικό που θα πρέπει να έχουμε όλοι!

Σύμφωνα με το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου:
Στα θέματα ασφαλείας προσωπικών υπολογιστών υπάρχει ένας κανόνας, δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια. Αυτό που υπάρχει είναι η λήψη μέτρων, η υιοθέτηση σωστής χρήσης του προσωπικού υπολογιστή, η συνεχής ενημέρωση και η συνεχής επαγρύπνηση, που μας επιτρέπουν να μετριάσουμε τον κίνδυνο. Σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι αρχικά να δώσει γενική γνώση σε θέματα ασφαλείας αλλά και ειδική τεχνική γνώση, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του καθενός, με τελικό στόχο την προστασία των προσωπικών υπολογιστών. Δεν πρόκειται για μία πολιτική ασφαλείας, αλλά για ενημερωτικό υλικό με στόχο την ενημέρωση των χρηστών σε προσωπικό επίπεδο για τους κινδύνους που διατρέχουν. 
Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 13.8 MB
Σελίδες: 144
Συγγραφέας: ΓΕΕΘΑ / ΔΙΚΥΒ
Πηγή: geetha.mil.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.