Solitaire - Η κλασική πασιέντζα των Windows XP, τώρα και στα Windows 11

Κατέβασε την κλασική πασιέντζα των Windows XP


Αυτή η πασιέντζα μεγάλωσε γενιές και γενιές δημοσίων υπαλλ...... γκουχου, γκουχου.... Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες έχουμε βρεθεί με μια κλασική πασιέντζα μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μας. Όλοι αγαπήσαμε αυτό το παιχνίδι και ακόμα περισσότερο αγαπήσαμε τη στιγμή που ακουμπούσαμε το τελευταίο τραπουλόχαρτο στη πράσινη ηλεκτρονική τσόχα, και ξαφνικά γέμιζε όλη η οθόνη με αυτό το κινούμενο γραφικό, ξέρεις, με τα φύλλα της τράπουλας να αναπηδούν με περίσσια χάρη προς πάσα κατεύθυνση!.. Φυσικά, αυτό δήλωνε ακόμα μία "σημαντική μας νίκη. Μία ακόμα μέρα στο γραφείο, είχε στεφθεί με επιτυχία!  

Κακά τα ψέματα, εκείνες τις εποχές που δεν είχαμε ίντερνετ, στην πασιέντζα αφιερώναμε ώρες ατελείωτες. Εγώ πάντως τα «ακουμπούσα» και στο φλιπεράκι!

Εμείς, στο dwrean.net, κάναμε το χρέος μας και με το παραπάνω. Ψάξαμε και βρήκαμε αυτή την ίδια, την φοβερή κλασική πασιέντζα που υπήρχε προ-εγκατεστημένη στα Windows XP, και φυσικά μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε εντελώς δωρεάν ακόμα και στα Windows 11. 

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό αρχείο το οποίο δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Κατεβάζουμε το ζιπαρισμένο φάκελο, το αποσυμπιέζουμε και ανοίγοντάς το, βλέπουμε ένα αρχείο με όνομα sol.exe. Και τώρα αρχίζει το πάρτι!

Έκδοση: -
Μέγεθος: 173 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Wes Cherry
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου:  Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal