«ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ» - Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι λέξεων

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι γνώσεων


Αγαπάμε τα παιχνίδια λέξεων και πόσο μάλιστα αν είναι από Έλληνες δημιουργούς!  Το «ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ» είναι ένα ελληνικό παιχνίδι παρατηρητικότητας, αναγραμματισμών και γνώσεων. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό αλλά προσοχή! Όσο παίζεις τόσο πιο πολύ θέλεις να βγάλεις και τις επόμενες πίστες, οπότε είναι και εθιστικό, τουλάχιστον αυτό έπαθα εγώ!


Στο παιχνίδι υπάρχουν 2 είδη πιστών:






1. ΣΧΕΤΙΚΕΣ: Τεστάρεις τις γνώσεις σου. Εδώ πρέπει να βρείτε 3 σχετικές λέξεις με την εικόνα που σας δίνετε ως βοήθεια.  Επίσης, υπάρχουν τα τετράγωνα κουτάκια με ανακατεμένα τα γράμματα της λέξης για να την βρείτε πιο εύκολα.






2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Σε αυτές τις πίστες τεστάρεις την παρατηρητικότητά σου. Πρέπει να βρεις τρεις (3) λέξεις για αντικείμενα και καταστάσεις που εμφανίζονται στην εικόνα.
Συνολικά υπάρχουν 300 πίστες (σχετικές, παρατήρηση), οι οποίες είναι αυξανόμενης δυσκολίας.

Επίσης, υπάρχουν και τα «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ», τα οποία είναι τα βοηθήματα σε τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσεις στο παιχνίδι. Σας ευχόμαστε καλό παίξιμο!

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: 1.7.4
Μέγεθος: 29 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: TheAncientOnes
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram