Ο Γάντζος - Δωρεάν μυθιστόρημα από τον Νίκο Τσάμη


Απόσπασμα από το βιβλίο «Ο Γάντζος»:

Ένας άντρας, σύμφωνα με μία ιστορία από τα βάθη της Ανατολής,περπατούσε νύχτα μόνος σε ένα απότομο μονοπάτι, κοντά στην κορφή ενός βουνού. Πυκνή συννεφιά σκέπαζε τον ουρανό. Το σκοτάδι πίσσα. Κάποια στιγμή παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Ασυναίσθητα άπλωσε το χέρι του και πρόλαβε να πιαστεί από ένα χοντρό κλαδί που προεξείχε στο χείλος του γκρεμού. Φώναξε για βοήθεια αλλά η μόνη απάντηση που πήρε, ήταν ο αντίλαλος από την ίδια του τη φωνή μέσα στο φαράγγι. Δεν υπήρχε κανείς για να τον ακούσει. Η αγωνία του μεγάλωνε καθώς ένιωθε τις δυνάμεις του, λίγες ώρες αργότερα, να τον εγκαταλείπουν.

Όταν είχε φτάσει πλέον στα όρια της αντοχής του, το πρώτο φως της αυγής άρχισε να διαλύει το βαθύ σκοτάδι. Κοίταξε κάτω και γέλασε βλέποντας ότι μόλις λίγα εκατοστά από τα πόδια του, υπήρχε ένας μεγάλος πλατύς βράχος. Θα μπορούσε να είχε αφήσει το κλαδί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη νύχτα και να πατήσει πάνω του. Απλά θα το έκανε χωρίς να ξέρει. Χωρίς σιγουριά. Ξεπερνώντας κάθε φόβο, πραγματικό και μη...

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα:

Ο Νίκος Τσάμης γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα.  Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, αναλυτής προγραμματιστής, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Ο Γάντζος", εκδόθηκε τον Μάιο του 2011. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς βραβεύτηκε από το protagon.gr ως "Μυθιστόρημα της Χρονιάς 2011"​.

Η πορεία που ακολουθεί είναι εντελώς αυτόνομη και τα βιβλία που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα, από την συγγραφή τους μέχρι την δημιουργία εξώφυλλων, την σελιδοποίηση και την προώθησή τους στο αναγνωστικό κοινό, αποτελούν εξ' ολοκλήρου προσωπική του δουλειά. Η επιμέλεια των κειμένων γίνεται από επαγγελματίες επιμελητές αλλά και από ομάδα αναγνωστών που αγάπησε τα βιβλία και συμμετέχει εθελοντικά στην προσπάθειά του.

Τα βιβλία του Νίκου Τσάμη είναι διαθέσιμα εκτός από την δωρεάν έκδοση σε ηλεκτρονική μορφή και σε έντυπη μορφή στο www.ntsamis.com και διανέμονται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την Χριστάκης Α.Ε.

Το συγγραφικό του έργο μέχρι σήμερα:

2011 - Ο Γάντζος (Ο Γάντζος Μέρος Α’)
2012 - Ο Μπάντυ (Ο Γάντζος Μέρος Β’)
2013 - Ο Συντονιστής
2014 - Give Or Die

Το βιβλία του συγγραφέα, εκτός από PDF, διατίθενται και ως Android books για να τα διαβάσετε στην Android συσκευή σας από την automon.gr. Με αυτή την ανακοίνωση, εγκαινιάζουμε και την νέα μας στήλη «Android books».

Είδος Αρχείου: PDF / Android Book
Μέγεθος: 2.1 MB
Σελίδες: 246 
Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης
Πηγή: ntsamis.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.