Give Or Die - Δωρεάν μυθιστόρημα από τον Νίκο Τσάμη


Λίγα λόγια για το βιβλίο «Give Or Die»:

Μια λίστα με ονόματα ζάπλουτων απ' όλο τον κόσμο, κυκλοφορεί ξαφνικά στο διαδίκτυο. Η περιουσία του καθενός σε δολάρια είναι της τάξης των δέκα ψηφίων και άνω. Ο ανώνυμος δημιουργός της λίστας εξηγεί σε κείμενο που ακολουθεί ότι εάν ο κάθε υποψήφιος δεν μοιράσει το ένα τρίτο της περιουσίας του σε είκοσι διεθνείς μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, θα πεθάνει την ημερομηνία που αναγράφεται δίπλα στο όνομά του.

Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας σκοτώνεται και ο τρίτος κατά σειρά υποψήφιος από ατύχημα. Η λίστα γίνεται «πρωτοσέλιδο» σε όλον τον πλανήτη. Τρία ατυχήματα, μέσα σε μια εβδομάδα, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν ατυχήματα. Ο δημιουργός της λίστας υπογράφει ως G.O.D. Τα αρχικά του Give Or Die!


Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα:

Ο Νίκος Τσάμης γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα.  Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, αναλυτής προγραμματιστής, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Ο Γάντζος", εκδόθηκε τον Μάιο του 2011. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς βραβεύτηκε από το protagon.gr ως "Μυθιστόρημα της Χρονιάς 2011"​.

Η πορεία που ακολουθεί είναι εντελώς αυτόνομη και τα βιβλία που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα, από την συγγραφή τους μέχρι την δημιουργία εξώφυλλων, την σελιδοποίηση και την προώθησή τους στο αναγνωστικό κοινό, αποτελούν εξ' ολοκλήρου προσωπική του δουλειά. Η επιμέλεια των κειμένων γίνεται από επαγγελματίες επιμελητές αλλά και από ομάδα αναγνωστών που αγάπησε τα βιβλία και συμμετέχει εθελοντικά στην προσπάθειά του.

Τα βιβλία του Νίκου Τσάμη είναι διαθέσιμα εκτός από την δωρεάν έκδοση σε ηλεκτρονική μορφή και σε έντυπη μορφή στο www.ntsamis.com και διανέμονται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την Χριστάκης Α.Ε.

Το συγγραφικό του έργο μέχρι σήμερα:

2011 - Ο Γάντζος (Ο Γάντζος Μέρος Α’)
2012 - Ο Μπάντυ (Ο Γάντζος Μέρος Β’)
2013 - Ο Συντονιστής
2014 - Give Or Die

Το βιβλία του συγγραφέα, εκτός από PDF, διατίθενται και ως Android books για να τα διαβάσετε στην Android συσκευή σας από την automon.gr.

Έκδοση:
Μέγεθος: 1.37 MB
Σελίδες: 248
Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης 
Πηγή: ntsamis.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.