«Έσοδα Έξοδα» - Η δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές που βοηθάει στα οικονομικά μας

Έσοδα-Έξοδα


Στο dwrean.net έχουμε παρουσιάσει αρκετές εφαρμογές εσόδων-εξόδων για υπολογιστές. Ψάξαμε και βρήκαμε μία παρόμοια εφαρμογή αποκλειστικά για Android συσκευές και μάλιστα Ελληνική.

Το «Έσοδα Εξοδα» λοιπόν, από τον Γρηγορή Τάσο, είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τα οικονομικά σας ώστε να έχετε έναν μπούσουλα για το που ξοδεύετε τα περισσότερα χρήματα και να σας βοηθήσει να μειώσετε τυχόν υπερβολικές δαπάνες.

Η εφαρμογή είναι απλή και χρήσιμη. Δουλέψτε την λίγο και θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να έχετε πτυχίο πυρηνικού φυσικού για να καταλάβετε την λειτουργία της.




Με μια ματιά που της ρίξαμε, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα πορτοφόλια και συναλλαγές, να βλέπετε σε γράφημα τα έσοδα-έξοδα σας, να πάρετε backup και να κάνετε εγγραφή μέσω Gmail για να συγχρονίζετε τα δεδομένα σας σε οποιαδήποτε συσκευή. Επίσης, διαθέτει επιλογή να δημιουργείτε τις δικές σας κατηγορίες (εκτός των έτοιμων), να διαχειρίζεστε τα χρέη σας και τέλος να αλλάξετε το θέμα της εφαρμογής ανάμεσα από 10 διαφορετικά.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 2.6
Μέγεθος: 13 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: Γρηγόρης Τάσος
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram