Lost Android - Δωρεάν εφαρμογή για να μη χάνεις το κινητό σου

Απομακρυσμένη διαχείριση του κινητού μας


Χάρη στη τεχνολογία και το διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε το χαμένο Android κινητό μας εύκολα και γρήγορα. Για να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιούμε την εφαρμογή «Lost Android» με την οποία μπορούμε να χειριστούμε το smartphone απομακρυσμένα μέσα από την σελίδα του androidlost

Πρώτα όμως πρέπει να κατεβάσουμε τη δωρεάν εφαρμογή και να την ενεργοποιήσουμε. Μετά κάνουμε login στη προαναφερθείσα σελίδα με τον λογαριασμό μας στο Google για να έχουμε πρόσβαση στο κινητό.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά το Lost Android είναι η διαγραφή των περιεχομένων της SD κάρτας και του κινητού, η διαγραφή των τοποθεσιών που έχουμε πάει με το GPS, αποστολή φωτογραφίας από την κάμερα (την μπροστά ή την πίσω), αποστολή του στίγματος (το κινητού) και προβολή του στον χάρτη της Google και πολλά άλλα.

Με λίγα λόγια, μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας από απόσταση. Αρκεί να προλάβουμε πριν κλείσει το κινητό και πετάξει την κάρτα ο κλέφτης!  Βέβαια, όταν χάνουμε ένα κινητό, δεν είναι απαραίτητο ότι έχει κλαπεί. Μπορεί να το ξεχάσαμε κάπου. Όπως και να χει, αξίζει να το δοκιμάσετε.



Δείτε ένα βίντεο:




Έκδοση: 3.13
Μέγεθος: 1.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Theis Borg
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

  Download    

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram