Match.io - Η Ελληνική και δωρεάν απάντηση στο Candy Crush Saga

Match.io - Το ελληνικό δωρεάν Candy Crush Saga

To Match.io είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, κατασκευασμένο από μια Ελληνική και μάλιστα από την Θεσσαλονίκη εταιρεία δημιουργίας παιχνιδιών, την WC-Games. Η εταιρία έφτιαξε ένα minimal καταπληκτικό puzzle παιχνίδι τύπου Candy Crash Saga, όπου θα πρέπει να ταιριάξουμε σε τριάδες ίδια αντικείμενα.

Στο Match.io (move it edition) μας άρεσε ιδιαίτερα το περιβάλλον του παιχνιδιού, με ωραίους και ανάλαφρους χρωματισμούς, δεν σε ζαλίζει με τα too much χαρακτηριστικά και γραφικά όπως κάνουν άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Παιχνίδι που θα έχεις για πολύ καιρό στο κινητό σου, αφού διαθέτει 1001 πίστες και 6 διαφορετικά modes: Get the Target Score, Timed Levels, Collect Items, Blocks, Bomb και Cage! 

Για να δούμε πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις; Θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις όλες τις πίστες; θα πάρεις τρία αστέρια (το τέλειο δηλαδή) από κάθε πίστα; Περιμένουμε να μας πεις σε ποια πίστα έχεις φτάσει!

Δες τον 2J να παίζει το Match.io



σ.σ: Το παιχνίδι έχει να αναβαθμιστεί πολλά χρόνια αλλά βλέπουμε ότι εξακολουθεί να παίζεται μια χαρά ακόμα και σήμερα. 

Έκδοση: 1.8.0
Μέγεθος: 24 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: wc-games.com
Πηγή: wc-games.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram