Greek Movie QUIZ 1.2.0 - Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι ερωτήσεων για τον Κινηματογράφο


Τις Ελληνικές προσπάθειες πάντα τις επικροτούμε και τις προωθούμε. Το «Greek Movie QUIZ» είναι μια νέα προσπάθεια από τον προγραμματιστή Ραφαήλ Αντωνιάδη, ο οποίος έκανε πραγματικά φοβερή δουλειά.

Για λάτρεις του Κινηματογράφου, το «Greek Movie QUIZ» τεστάρει τις γνώσεις σας σε ένα παιχνίδι που αποτελείται από 2 κατηγορίες:

Marathon
Σε αυτή την κατηγορία έχετε τρεις ζωές και πρέπει να απαντάτε στην ερώτηση που σας δίνεται σε 15 δευτερόλεπτα. Αν απαντήσετε σε 10 ερωτήσεις σωστά, τότε ο χρόνος της απάντησης μειώνεται κατά 1 δευτερόλεπτο. Αυτό συμβαίνει και στις επόμενες 10 σωστές απαντήσεις, μέχρι να φτάσετε στις 50 σωστές. Δηλαδή στο τέλος θα έχετε 10 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε.

Time Trial 
Σε αυτή την κατηγορία έχετε στην διάθεσή σας 2 λεπτά για να απαντήσετε σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείτε! Εδώ, δεν έχετε όριο λανθασμένων απαντήσεων.

Ακόμη, σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε το σκορ σας και σε ποια θέση βρίσκεστε σε σχέση με άλλους χρήστες που έχουν παίξει το παιχνίδι.

Στην τελευταία αναβάθμιση έγιναν αλλαγές στην εμφάνιση της εφαρμογής, βελτίωση στην απόδοση, μικρότερο μέγεθος και προστέθηκε η επιλογή «Misc» στο κεντρικό μενού, όπου περιέχονται links για επικοινωνία με τον προγραμματιστή, social media κτλ

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.2.0
Μέγεθος: 2.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: Ραφαήλ Αντωνιάδης
Πηγή: moviequiz.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: