«Σωστό ή Λάθος» - Το Νο1 δωρεάν παιχνίδι γνώσεων στην Ελλάδα


Δηλαδή απορώ, ενώ υπάρχει τόσο καιρό στο διαδίκτυο και στο Play Store γιατί δεν έκανα παρουσίαση του Νο1 Ελληνικού παιχνιδιού γενικών γνώσεων; Το «Σωστό ή Λάθος» είναι μια καταπληκτική δωρεάν εφαρμογή/παιχνίδι από την Ελληνική εταιρία educ8s.com, η οποία εξειδικεύεται σε παιχνίδια γνώσεων και εκπαίδευσης. Μιλάμε ότι έχει ξεπεράσει και το πολυδιαφημισμένο Quizdom. Εδώ είναι που λένε, ότι το «χρήμα δεν κάνει απαραίτητα διαφορά».


Το «Σωστό ή Λάθος» λοιπόν είναι ένα παιχνίδι γενικών γνώσεων στο οποίο απαντάς σε ερωτήσεις που σου γίνονται με ένα απλό Σωστό ή Λάθος.  Το παιχνίδι έχει τρία διαφορετικά είδη παιξίματος: Επιπεδα, Χρόνο και Διπλό. Μπορείς να ξεκλειδώσεις διάφορα επιτεύγματα, υπάρχει σκορ και μάλιστα online όπου ανταγωνίζεσαι άλλους παίκτες. Για Ελληνική προσπάθεια αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι κοντεύει το 1.000.000 downloads με κριτική στα 4.2 αστέρια. Πραγματικά, λίγοι Έλληνες το καταφέρνουν αυτό.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.12
Μέγεθος: 3.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: educ8s.com
Πηγή: educ8s.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.