Η δημοφιλέστερη e-mail υπηρεσία στον κόσμο είναι το gmail της Google. Πολύς κόσμος διαθέτει από έναν ή και περισσότερους λογαριασμούς στο gmail. Δεν έχω δει κάτι αξιόλογο μέχρι τώρα, το οποίο να σε ειδοποιεί και να διαβάζεις τα μηνύματα του gmail, χωρίς να ανοίγεις κάποιον browser.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί ένα ανοικτού κώδικα και δωρεάν πρόγραμμα, το Wmail, με το οποίο μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό του Gmail σας, να λαμβάνετε τα μηνύματά σας και να σας ειδοποιεί για νέα μηνύματα, χωρίς να ανοίξετε τον browser.


Το Wmail είναι μια desktop εφαρμογή που φέρνει στην επιφάνεια εργασίας σας το gmail και μπορείτε να διαχειριστείτε από κει τα email σας. Δέχεται επίσης και πολλαπλούς λογαριασμούς gmail. Δηλαδή, μπορείτε να συνδέσετε περισσότερο από έναν λογαριασμό gmail. Το περιβάλλον εργασίας είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που βλέπετε όταν ανοίγετε τον browser σας.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδας της εφαρμογής, όπου μπορείτε να την κατεβάσετε για Windows, Linux και MacOS λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 1.3.1
Μέγεθος: 50.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windpws All / Linux
Κατασκευαστής: Thomas101
Πηγή: github
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.