Ο Άκης Αρμόδιος είναι επαγγελματίας της πληροφορικής και σε αυτό το βιβλίο θα δείτε χρήσιμες και απλές συμβουλές για αρχάριους σχετικά με το πως να προστατέψεις αποτελεσματικά τον υπολογιστή σου απέναντι σε κάθε ψηφιακή απειλή.

Όπως έχω αναφέρει σε παλιότερη δημοσίευση στο Facebook, η καλύτερη προστασία για του ιούς, είμαστε εμείς οι ίδιοι! Δηλαδή, η συμπεριφορά μας στο διαδίκτυο είναι αυτή που θα καθορίσει σε έναν μεγάλο βαθμό αν θα προσβληθούμε από ιούς ή όχι. Τα Antivirus είναι καλά αλλά ως πρόσθετη λύση! Δεν είπαμε ότι δεν χρειάζεται να τα έχεις. Φυσικά και θα τα έχεις! Ευτυχώς, με επιβεβαιώνει στο προ ημερών σχόλιό μου, αυτό το βιβλίο.


Έτσι και στο βιβλίο του Άκη, μας δίνει να καταλάβουμε ποιες είναι αυτές οι ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να μην κολλήσουμε ιούς. Τι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας κάθε φορά που πάμε να πατήσουμε ένα λινκ αγνώστου προελεύσεως.

σ.σ: Για να μπορέσετε να κατεβάσετε το βιβλίο, θα πρέπει να κάνετε μία δωρεάν εγγραφή στο easywriter.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 818 KB
Σελίδες: 22
Συγγραφέας: Άκης Αρμόδιος
Πηγή: easywriter.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.