Εδώ ψάχνεις...

chordify.net - Το site που βρίσκει συγχορδίες από τραγούδια σε πραγματικό χρόνο

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016


Το Chordify.net είναι μια ιστοσελίδα όπου οι απανταχού μουσικοί του πλανήτη έχουν κάνει την επίσκεψή τους σε αυτό. Και ο λόγος, να δουν πως δουλεύει και αν είναι αξιόπιστο στα αποτελέσματα που δίνει.

Στο Chordify μπορείς να ανεβάσεις τα δικά σου τραγούδια που έχεις στο PC και να σου βγάλει άμεσα τις συγχορδίες του. Επίσης, σου βγάζει τα «πατήματα» στην κιθάρα ή και στο πιάνο. Με μια δωρεάν εγγραφή, μπορείς να αποθηκεύεις τα τραγούδια που θέλεις στον προσωπικό σου λογαριασμό.

Το καλύτερο όμως είναι, ότι μπορείς να ψάξεις μέσω της αναζήτησης που έχει πάνω αριστερά, τραγούδια από το Youtube ή το Soundcloud και να τα παίξεις απευθείας δίνοντάς σου τα αποτελέσματα των συγχορδιών.

Βέβαια, τα λαθάκια του τα κάνει, κυρίως αν του βάλεις ένα όχι τόσο «καθαρό» κομμάτι να σου παίξει. Καλύτερα να ψάχνετε τις αυθεντικές εκτελέσεις από ένα κομμάτι παρά να βάζετε τραγούδια από συναυλίες ή ερασιτεχνικές ηχογραφήσεις.

Επίσης, γιαυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, υπάρχει και η επι πληρωμή συνδρομή με έξτρα καλούδια, όπως εκτύπωση του αποτελέσματος, αλλαγή τονικότητας, κατέβασμα του τραγουδιού σε midi κ.α. ►► Η σελίδα του Chordify

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr