Πως μυρίζει αυτός που τρώει πολλά κρεμμύδια; Συνήθως, η κατάλληλη λέξη που χρησιμοποιούμε εμείς οι Έλληνες είναι «μυρίζει κρεμμυδίλα» Ωραία, πως λέμε τώρα την κατάσταση που όταν κάποιος χρησιμοποιεί πολύ συχνά Converters; Convertilla!

Ε ναι φίλες και φίλοι, δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλη πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο, κατά τ' άλλα πολύ ωραίο και δωρεάν πρόγραμμα. Οι Ρώσοι προγραμματιστές του, μάλλον το «κρεμμυδίλα» είχαν κατά νου. Το Covertilla λοιπόν μπορεί και μετατρέπει αρχεία βίντεο και ήχου από το ένα φορμάτ στο άλλο. Υποστηρίζει αρχεία τύπου MP4, FLV, MKV, MPG, AVI, MOV, WMV, 3GP, MP3, WEBM, OPUS, AAC, FLAC, APE, WAV. Για να μην ψάχνεστε τι μορφή θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την κάθε συσκευή που θέλετε να μετατρέψετε, υπάρχουν έτοιμες συσκευές για να επιλέξετε μέσα από το πρόγραμμα. Για παράδειγμα υπάρχουν: Android, iOS (iPhone, iPad), Windows Phone, iPod, Blackberry, Sony PSP και PS3, Xbox 360 της Microsoft και το Zune, το Chrome OS, Ubuntu, Tizen, το Nokia N-series.

Έτσι λοιπόν, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα κρεμμύδια σας,...επ...ωχ... τα προγράμματά σας, στο φορμάτ που θέλετε!

Έκδοση: 0.5
Μέγεθος: 9.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: convertilla.com
Πηγή: convertilla.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.