Convertilla - Πανεύκολη και δωρεάν μετατροπή αρχείων βίντεο

Convertilla - Δωρεάν μετατροπή αρχείων βίντεο


Πώς μυρίζει αυτός που τρώει πολλά κρεμμύδια; Μα φυσικά «μυρίζει κρεμμυδίλα» Πως λέμε τώρα την κατάσταση όταν κάποιος χρησιμοποιεί πολύ συχνά Converters; Convertilla! Δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλη πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο, κατά τ' άλλα πολύ ωραίο και δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows λειτουργικό σύστημα. Οι Ρώσοι προγραμματιστές του, μάλλον το «κρεμμυδίλα» είχαν κατά νου.

Το Convertilla λοιπόν, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί και μετατρέπει αρχεία βίντεο και ήχου από το ένα φορμάτ στο άλλο. Υποστηρίζει αρχεία τύπου MP4, FLV, MKV, MPG, AVI, MOV, WMV, 3GP, MP3, WEBM, OPUS, AAC, FLAC, APE, WAV. 

Έτσι λοιπόν, θα μπορείς να απολαμβάνεις τα κρεμμύδια σου...επ...ωχ... τα προγράμματά σου, στο φορμάτ που επιθυμείς!

σ.σ: Το πρόγραμμα έχει να αναβαθμιστεί αρκετό καιρό αλλά τη δουλειά του την κάνει άψογα. Πολύ εύκολο περιβάλλον εργασίας: Φορτώνεις το βίντεο στην εφαρμογή, επιλέγεις το φορμάτ που θέλεις να μετατραπεί, και τελείωσες! 

Έκδοση: 0.7
Μέγεθος: 17.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: convertilla.com
Πηγή: convertilla.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram