[How to]: Κρατήστε Αντίγραφα ασφαλείας για το Viber

viber, backup viber, αντίγραφο ασφαλείας viber


Το Viber μέχρι πρότινος ήταν μία από τις εφαρμογές οι οποίες δεν επέτρεπαν την μεταφορά των συνομιλιών. Μπορούσαμε να κρατήσουμε αντίγραφο ασφαλείας αν θέλαμε σε μορφή txt αλλά αν για παράδειγμα αλλάζαμε κινητό δεν μπορούσαμε να τις μεταφέρουμε στο καινούριο.

Αυτό πλέον άλλαξε και το Viber, η δωρεάν εφαρμογή για μηνύματα και κλήσεις, μας επιτρέπει να κρατήσουμε αντίγραφο και να το μεταφέρουμε στην νέα μας συσκευή ή να το επαναφέρουμε μετά από Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το αντίγραφο θα αποθηκεύεται στο Google Drive μέσω του gmail λογαριασμού που έχουμε στο τηλέφωνο μας.



Βήμα 1: Στο Viber, κάτω δεξιά πατάμε τις, πατάμε τις 3 γραμμές που γράφει «Περισσότερα».



αντίγραφο ασφαλείας viber


Βήμα 2: Επιλέγουμε το «Ρυθμίσεις» και αμέσως μετά το «Λογαριασμός»



Backup στο Viber


Βήμα 3: Επιλέγουμε το Αντίγραφο ασφαλείας Viber.


Backup στο Viber



Βήμα 4: Αν μας γράφει "Χωρίς σύνδεση Google Drive" τότε πατάμε και διαλέγουμε τον λογαριασμό μας. Είναι απαραίτητο να έχουμε συνδεδεμένο ένα email για τα αντίγραφα.
Βήμα 5: Πατάμε στο μενού της Δημιουργίας Αντιγράφων Aσφαλείας.


Backup στο Viber



Το αντίγραφο μας είναι έτοιμο και ανεβασμένο στο Google Drive μας. Επίσης, μπορούμε δώσουμε εντολή για «Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας»

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal