Pou - Το παιχνίδι που λάτρεψαν μικροί-μεγάλοι!


Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας! Το Pou, είναι ένα μικρό εξωγήινο και χαριτωμένο πλασματάκι, το οποίο έχει γίνει πλέον το κατοικίδιό σας και πρέπει να το φροντίσετε.

Έχετε ότι χρειάζεστε για να το ταΐσετε, καθαρίσετε και να παίξετε μαζί του! Παρακολουθήστε το να μεγαλώνει και ξεκλειδώστε διάφορα ωραία πράγματα καθώς ανεβαίνετε επίπεδα! Προσαρμόστε το Pou σας σύμφωνα με τα δικά σας γούστα!

Για την ιστορία, να πούμε ότι ο προγραμματιστής του Pou, δεν έχει ανεβάσει κανένα άλλο παιχνίδι η εφαρμογή στο Playstore της Google ή στο αντίστοιχο της Apple.

Έχει καταφέρει με μία και μόνο εφαρμογή να γίνει διάσημος! Μόνο στο Playstore της google τα άτομα που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, κοντεύουν το μισό δισεκατομμύριο! Φανταστείτε πόσοι ακόμα στο App Store της Apple. Επίσης, η Fanpage του παιχνιδιού στο facebook έχει κοντά στα 10 εκατομμύρια likers. Αυτό θα πει επιτυχία από την πρώτη στιγμή!

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι:



Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε το παιχνίδι μέσω των QR codes:

Android

iOS
Έκδοση: 1.4.72 (Android) - 1.4.69 (iOS)
Μέγεθος: 21 MB (Android) - 30.4 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω - iOS 6.0 και άνω
Κατασκευαστής: Zakeh
Πηγή: pou.me
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.