SnailDriver - Εντελώς δωρεάν αυτόματη εύρεση και εγκατάσταση των τελευταίων Drivers του υπολογιστή σας

Δωρεάν εφαρμογή αναζήτησης και εγκατάστασης των Drivers των συσκευών σας


Το SnailDriver είναι ένα εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε με δύο (2) κλικ να ενημερώσετε στις τελευταίες εκδόσεις τους drivers του υπολογιστή σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε την εφαρμογή και θα βρεθείτε μπροστά σε ένα παράθυρο που θα σας πληροφορεί για τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας. Κάτω και δεξιά θα δείτε ένα μεγάλο κουμπί που γράφει «Scan». Αφού το πατήσετε, θα κάνει αναζήτηση των drivers που έχετε εγκατεστημένους στον υπολογιστή σας και θα σας ενημερώσει αν χρειάζονται αναβάθμιση. Όσοι χρειάζονται, θα σας προτρέπει να τους αναβαθμίσετε αλλά και να πάρετε Backup τους παλιούς σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.




Το κουμπί «Update» που θα εμφανιστεί, πατώντας το, κάνει αυτόματα το κατέβασμα και την εγκατάσταση των τελευταίων Drivers.

Σημείωση: Καλό είναι να κάνετε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας μετά από κάθε αναβάθμιση drivers. Ίσως δείτε κάποια κολλήματα, κυρίως της κάρτα γραφικών, αλλά με την επανεκκίνηση όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά.

SOS: Αν βλέπετε πως ο υπολογιστής πριν την αναβάθμιση των Drivers λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα, δεν είναι αναγκαίο να προβείτε σε αναβάθμιση των τελευταίων drivers. Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις...λέμε στο χωριό μου.
Και να προλάβω τους κακεντρεχείς, δεν εννοούμε πως με την αναβάθμιση θα γίνει κάτι κακό. Απλά, μερικές φορές, λόγω των νέων updates, μπορεί να υπάρχουν κάποια bugs στις τελευταίες εκδόσεις, γι' αυτό και υπάρχει η δυνατότητα backup που προαναφέραμε, για να αντιμετωπίσουμε τυχόν τέτοια θέματα.

Έκδοση: 2.1.1
Μέγεθος: 5.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: snailsuite.com
Πηγή: snailsuite.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram