ΦΠΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ - Βγάλε το ΦΠΑ από το τσεπάκι σου

Δωρεάν εφαρμογή που σου εμφανίζει το ΦΠΑ gia timol;ogia


Το «ΦΠΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ» είναι μια πολύ απλή και δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές με σκοπό τη γρήγορη και εύκολη συμπλήρωση των τιμολογίων μας χωρίς να κάνουμε πράξεις, προσθέτοντας ή αφαιρώντας το ΦΠΑ. Κατασκευασμένη από τον Έλληνα προγραμματιστή Γκαντίνα Γιώργο, η εφαρμογή κάνει αυτό που λέει χωρίς να μπερδευόμαστε. 

Η εφαρμογή χωρίζεται σε δυο λειτουργίες: αυτή της φορολόγησης μιας τιμής και αυτή της αποφορολόγησης. Η μετατροπή γίνεται σε πραγματικό χρόνο και προστίθεται σε μια λίστα που μπορεί ο χρήστης να δει τις τιμές που καταχώρησε συμπληρώνοντας εύκολα και γρήγορα το τιμολόγιο του.

Το ΦΠΑ μπορείτε να αλλαχθεί κατά βούληση και ανάλογα τη περίπτωση. Τέλος να αναφέρουμε πως η εφαρμογή αν και έχει καιρό να ανανεωθεί (μάλλον δεν χρειάζεται), συνεχίζει και χαίρει της απήχησης των Ελλήνων χρηστών αφού μέχρι τώρα την έχουν κατεβάσει πάνω από 10.000 άτομα. 


Έκδοση: 3.2.5
Μέγεθος: 2.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: Γκαντίνας Γιώργος
Πηγή: geowv.eu/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram