Εδώ ψάχνεις...

Npackd - Εγκαταστήστε μία εφαρμογή για να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 900!

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016


Το Npackd είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία συγκεντρώνει πάνω από 900 διαφορετικά προγράμματα, εννοείται δωρεάν, κατηγοριοποιημένα ανά είδος ώστε να βρείτε εύκολα και να επιλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Πρόκειται για έναν δωρεάν εγκαταστάτη δωρεάν εφαρμογών με τα τελευταία updates αυτών όπου το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για την τελευταία έκδοση των προγραμμάτων που έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Επίσης, η εγκατάσταση και απεγκατάσταση των εφαρμογών μπορεί να γίνει με πολύ εύκολο τρόπο.


Το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής είναι οικείο και δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Διαθέτει περιγραφή του κάθε προγράμματος όπως και Screenshots για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Να πούμε ότι οι κατηγορίες των προγραμμάτων είναι οι εξής:

Tools, Development, Productivity, Communications, video, text, music, security, photo, games, finance, education, uncategorized. Οπότε καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα! Έκδοση: 1.21.6
Μέγεθος: 8.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Tim Lebedkov
Πηγή: npackd.appspot.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr