Nabble forum - Φτιάξε δωρεάν το δικό σου Forum


Φτιάξε το δικό σου Φόρουμ

Το Nabble είναι μια web υπηρεσία/εφαρμογή με την οποία μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε δωρεάν το δικό μας forum. Κυκλοφορούν αρκετά παρόμοια προγράμματα στο διαδίκτυο αλλά αυτό που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πως μπορούμε με λίγα κλικ να το ενσωματώσουμε στο δικό μας blog ή site, χωρίς να μπλέκουμε με servers, ftp κτλ. Επίσης, μπορούμε να το λειτουργήσουμε αυτόνομα με δικό μας δωρεάν domain που μας δίνει η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Έτσι λοιπόν, αν έχεις κάποιο blog, για παράδειγμα στο blogger της google, μπορείς εύκολα να ενσωματώσεις και φόρουμ. Αξίζει να σημειωθεί πως το Nabble forum διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα.

Δείτε ένα βίντεο στα ελληνικά:



Στο download link που σου δίνω θα μεταφερθείς στο επίσημο site όπου πρέπει να φτιάξεις  έναν δωρεάν λογαριασμό για να ξεκινήσεις τη διαδικασία της δημιουργίας του δικού σου forum.

Κατασκευαστής: nabble.com
Πηγή: nabble.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram