«Οι λάθος δρόμοι του έρωτα» - Εκπληκτικό μυθιστόρημα από τη Φωτεινή Ταχατάκη


Το νέο μυθιστόρημα «Οι λάθος δρόμοι του έρωτα» της Φωτεινής Ταχατάκη το διάβασα σε μια μέρα, δηλαδή σε 3 ώρες και ομολογώ είναι από τα πιο ευκολοδιάβαστα, κατανοητά βιβλία που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, και μάλιστα σε PDF από το λάπτοπ μου, που δεν φημίζονται για το πλέον ξεκούραστο τρόπο ανάγνωσης.

Είναι ένα βιβλίο που μιλάει για τον έρωτα δύο νέων και ίσως σας θυμίσει λίγο από τα νιάτα σας ή μπορείτε να το βιώνετε ακόμα και τώρα! Τόσο οικείο, τόσο καθημερινό, τόσο όμορφο. 

Από τη περίληψη του μυθιστορήματος: 

Η Δανάη στην προσπάθεια της να πείσει την κόρη της να μην κάνει το λάθος και παντρευτεί έναν άντρα που δεν της ταιριάζει, ανοίγει το μπαούλο της καρδιάς της και ανασύρει όλο της το παρελθόν. Τέσσερις άντρες στιγμάτισαν τη ζωή της... Ο έρωτας, το πάθος, η αγάπη και η σιγουριά.

Να πούμε και δυο λόγια για την Συγγραφέα: 

Η Φωτεινή Ταχατάκη με μικτή καταγωγή από την Κρήτη και την Εύβοια, γεννήθηκε στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Ελευσίνα Αττικής. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή στην ηλικία των τριάντα ετών.

Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στην Αυλίδα. Από το 2006 διατηρεί με τον σύζυγο της κατάστημα τροφίμων στο κέντρο της Χαλκίδας.

Το μυθιστόρημα της με τίτλο «Οι λάθος δρόμοι του έρωτα» είναι το δεύτερο ολοκληρωμένο έργο της. Έχει γράψει επίσης άλλα τέσσερα ακυκλοφόρητα μυθιστορήματα καθώς και μία συλλογή διηγημάτων.

Ας ελπίσουμε, ότι και τα άλλα βιβλία που έχει στο συρτάρι της η Φωτεινή, θα βρουν γρήγορα τον δρόμο της έκδοσης.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 973 KB
Σελίδες: 299
Συγγραφέας: Φωτεινή Ταχατάκη
Πηγή: free-ebooks.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.