Album Art Downloder - Κατεβάζουμε εξώφυλλα από αγαπημένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες

Album Art Downloder - Κατεβάζουμε εξώφυλλα από αγαπημένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες


Το Album Art Downloder είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο πρόγραμμα που αναλαμβάνει να βρει εξώφυλλα από αγαπημένους μας καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Στην ουσία, πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης που περιλαμβάνει sites που περιέχουν εξώφυλλα από καλλιτέχνες. Όταν θα το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας, θα μας γίνει γίνει ερώτηση για να προχωρήσουμε σε update. Το αποδεχόμαστε διότι θα κατεβάσει επιπλέον scripts από sites που περιέχουν εξώφυλλα.

Αφού ανοίξουμε την εφαρμογή, στη δεξιά στήλη θα δούμε τη λίστα με τα sites που θα αναζητήσουμε τα εξώφυλλα. Στην αριστερή στήλη υπάρχει η μηχανή αναζήτησης όπου μπορούμε να ψάξουμε το όνομα του καλλιτέχνη ή το Άλμπουμ. Στο κάτω μέρος της αναζήτησης εμφανίζονται τα αποτελέσματα.

Πραγματικά, ακόμα και ελληνικούς δίσκους βρίσκει και δεν το περίμενα. Αν θέλεις να αναζητήσεις Έλληνες καλλιτέχνες, είναι προτιμότερο να το κάνετε με και λατινικούς χαρακτήρες για καλύτερα αποτελέσματα.

Έκδοση: 1.05
Μέγεθος: 876 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: alex vallat
Πηγή: sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram