MAPS.ME - Δωρεάν GPS για πλοήγηση χωρίς ίντερνετ

Δωρεάν Ελληνικό GPS

Από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για offline πλοήγηση είναι το Maps.me. Μια καταπληκτική εφαρμογή που περιλαμβάνει χάρτες απ' όλο τον κόσμο με μεγάλη λεπτομέρεια. Φυσικά υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα στο μενού αλλά και στη φωνητική πλοήγηση.

Ήδη έχουμε παρουσιάσει και άλλες εφαρμογές για offline πλοήγηση που αξίζει να τις δοκιμάσεις. Μερικές από αυτές είναι: Here, Navmii, και Google maps

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Maps.me το έχουν κατεβάσει πάνω από 50.000.000 χρήστες (μόνο σε android) και μάλλον είναι ευχαριστημένοι αν κρίνουμε από την βαθμολογία του Store της Google όπου έχει αποκομίσει 4.4/5 αστέρια και στο αντίστοιχο της Apple 4.7/5 αστέρια. Πραγματικά, εντυπωσιακό νούμερο.

Εντυπωσιακό επίσης είναι και το μέγεθος των χαρτών, αφού διαθέτουν πολύ μικρό μέγεθος σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προγράμματα και αυτό οφείλεται σε καινοτόμα συμπίεση δεδομένων στους χάρτες, όπως λένε οι δημιουργοί τους. Tο πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές και μπορείς να το κατεβάσεις από τα Download link που σου παραθέτω πιο κάτω. 

Έκδοση: 15.6
Μέγεθος: 166 MB (Android), 222 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0+  - iOS 14+
Κατασκευαστής: MAPS.ME (CYPRUS) LIMITED
Πηγή: maps.me
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal