«Θρυμματισμένο Σύμπαν»: Επική σειρά με δεκάδες δωρεάν βιβλία φαντασίας

«Θρυμματισμένο Σύμπαν»: Δεκάδες δωρεάν βιβλία φαντασίας και περιπέτειας


Ο Κώστας Βουλαζέρης είναι ένας ακούραστος συγγραφέας φανταστικών ιστοριών και μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας, που θα μπορούσα να τον φανταστώ να γράφει όλη μέρα και η μόνη περίοδος απραξίας να είναι όταν κοιμάται! Τόσο μεγάλη ύλη με τέτοια ροή, ελάχιστα βλέπεις σε συγγραφείς και δη στην Ελλάδα.
Επίσης, άξιο λόγου είναι η δωρεάν διάθεση όλων αυτών των βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή, (PDF, EPUB, HTML, MOBI). 

Βέβαια, σε κάθε βιβλίο του, θα βρεις κουμπί για δωρεά (Donate) μέσω PayPal, σε περίπτωση που σου άρεσαν τα βιβλία του και θέλεις να ανταμείψεις τον συγγραφέα. Σου συνιστώ να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη! 

Σήμερα, σου παρουσιάζω  όλη του την συγγραφική δραστηριότητα που πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου λίγη. Ξεκινάμε λοιπόν με το «Θρυμματισμένο Σύμπαν».

Το «Θρυμματισμένο Σύμπαν» είναι ένας κοινός κόσμος για μια σειρά από ιστορίες φαντασίας και περιπέτειας. Αποτελείται από δύο κύκλους:

  • 1ος Κύκλος: Η Συμπαντική Παντοκρατορία (Συνολικά 21 βιβλία!) ► Download
  • 2ος Κύκλος: Απόηχοι της Επανάστασης (Συνολικά 27 βιβλία!) ► Download

Το κάθε βιβλίο, είναι ξεχωριστό, και δεν έχει σημασία με ποια σειρά θα το διαβάσεις. «Μπορείς ν’ αρχίσεις να διαβάζεις από οπουδήποτε. Η κάθε ιστορία βγάζει νόημα από μόνη της, και όλες μαζί συμπληρώνουν ένα μεγάλο ψηφιδωτό», όπως μας λέει ο συγγραφέας.

Έχουμε γράψει για ακόμα δύο μεγάλες σειρές του Κώστα Βουλαζέρη, οι οποίες είναι εντελώς δωρεάν και μπορείς να τις κατεβάσεις από τους συνδέσμους που ακολουθούν:


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal