Color Splash Studio - Βάζουμε επιλεκτικά χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Color Splash Studio - Βάζουμε επιλεκτικά χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Το Color Splash Studio είναι μια δωρεάν εφαρμογή από του δημιουργούς του Fotor με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα με τις φωτογραφίες μας, και συγκεκριμένα να χρωματίσουμε εικόνες μόνο στα σημεία που θέλουμε! 

Αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα, ανεβάζουμε τη φωτογραφία της αρεσκείας μας και αυτόματα θα γίνει ασπρόμαυρη ώστε να μας προετοιμάσει το έδαφος. Στη συνέχεια, μπορούμε να χρωματίσουμε συγκεκριμένα σημεία της φωτογραφίας και να αφήσουμε το υπόλοιπο ασπρόμαυρο. Στην ουσία, χρωματίζουμε με το ήδη χρώμα που υπήρχε στη φωτογραφία και δεν βάζουμε δικά μας χρώματα, αν και υπάρχει μια τέτοια επιλογή στο πρόγραμμα. Με αυτό το τρόπο δίνουμε στη φωτογραφία μια πιο καλλιτεχνική πινελιά με επιλεκτικό χρωματισμό.  

Ο χειρισμός είναι εξευτελιστικά εύκολος και δεν θα μας δυσκολέψει στο ελάχιστο. Εκτός από τη κύρια λειτουργία του επιλεκτικού χρωματισμού, μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένα έτοιμα φίλτρα που διαθέτει το Color Splash για να αλλάξουμε την «υφή» των εικόνων μας. Φυσικά, αυτά τα φίλτρα, εφαρμόζονται μόνο στην έγχρωμη επιφάνεια των εικόνων. Τέλος, το πρόγραμμα είναι συμβατό με Windows 8.1 και Windows 10.

Έκδοση: 3.1.0.10
Μέγεθος:  17.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 / Windows 10
Κατασκευαστής: Everimaging
Πηγή: Windows Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram