Manager - Εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα Λογιστικής Διαχείρισης

Δωρεάν πρόγραμμα λογιστικής διαχείρισης


Το Manager είναι μια δωρεάν εφαρμογή μεταφρασμένη στα ελληνικά που αφορά μικρές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες. Περιέχει μια ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης, των πελατών, των υπαλλήλων αλλά και της αποθήκης.

Είναι παραμετροποιήσιμο, δηλαδή μπορείς να επέμβεις στις υπάρχουσες λίστες αλλάζοντάς τες, να βάλεις νέο ΦΠΑ, να δημιουργήσεις δελτία αποστολής, τιμολόγια κ.α. Το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα. Αν θέλεις να δεις όλα τα χαρακτηριστικά, μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον σύνδεσμο

Μας φαίνεται παράξενο όταν ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και άνετα μπορεί να συγκριθεί με ανάλογα επαγγελματικά. Στην αρχή θα χρειαστεί να το εξερευνήσεις λίγο για να δεις και να μάθεις όλες τις λειτουργίες. Μετά, δε θα θέλεις να το αλλάξεις.

σ.σ: Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τα παραπάνω αφορούν την desktop έκδοση του προγράμματος. Υπάρχει και η Cloud έκδοση που η διαφορά με την desktop είναι ότι διαθέτει λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης από όλες τις συσκευές, και κινητά, κάνει αυτόματα backup και μπορούν να το δουλέψουν πάνω από ένας χρήστης. Αυτή η έκδοση όμως κοστίζει. Όλα όμως τα λογιστικά χαρακτηριστικά είναι τα ίδια και στις δύο εκδόσεις. 

Έκδοση: 23.6.21.845
Μέγεθος: 90.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: manager.io
Πηγή: manager.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal