Sluzzle - Απλό παιχνίδι παζλ και αρκετά εθιστικό


Το Sluzzle είναι ένα κλασσικό sliding puzzle παιχνίδι για Android συσκευές με κύριο σκοπό τη διασκέδαση του χρήστη και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν. Πρόκειται για Ελληνική δημιουργία από τον προγραμματιστή Ραφαήλ Αντωνιάδη, ο οποίος μας απασχόλησε στο παρελθόν με άλλα δύο εξαιρετικά παιχνίδια, το ΣταυρόΛΕΞΟ και το Movie QUIZ.

Στο Sluzzle, υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας: Εύκολο (3Χ3), Κανονικό (4x4) και Δύσκολο (5x5) όπου καλείστε να ταιριάξετε τα τετράγωνα που σχηματίζουν την εικόνα του παζλ. Επίσης, το μοτίβο κάθε νέου παιχνιδιού που ξεκινάτε είναι πάντα το ίδιο, εκτός και αν επιλέξετε το reform ώστε να αλλάξει.


Διατίθενται έτοιμες εικόνες, τις οποίες επιλέγετε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Επίσης, στο Sluzzle μπορείτε να δείτε το σκορ σας και από τα τρία διαφορετικά επίπεδα που αναφέραμε. Τέλος, δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξετε και μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι από κει που σταματήσατε στο τελευταίο Puzzle.

σ.σ: Απλό παιχνίδι, όμορφο και αρκετά εθιστικό.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.0.4
Μέγεθος: - 
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής: Ραφαήλ Αντωνιάδης
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: