Εδώ ψάχνεις...

«Οι Γιοι του Ίκαρου» - Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι για Android συσκευές

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017


Το «Οι Γιοι του Ίκαρου» είναι ένα Ελληνικότατο mobile action arcade game με θέμα την ιστορία του Δαίδαλου και του Ίκαρου βασισμένο στο gameplay του Parachute (Parachute στα Ελληνικά σημαίνει Παρά-Πέντε και πρόκειται για αλεξίπτωτο πλαγιάς). Διατίθεται για Android συσκευές ενώ οι προγραμματιστές ετοιμάζουν έκδοση και για iOS.

Με ταχύτητα και καλά αντανακλαστικά καλείσαι να καθοδηγήσεις μια τριήρη (πολεμικό πλοίο της αρχαιότητας) και να σώσεις τους εκκολαπτόμενους Ίκαρους που πέφτουν στην θάλασσα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό καθώς θα πρέπει να έχεις στο νου σου επιθέσεις εχθρών αλλά και διάφορες δυσκολίες που θα συναντήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.


Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ ενώ το σκορ σου καταγράφεται και θα συμπεριληφθεί στα σκορ των υπόλοιπων παικτών όταν θα ξανά συνδεθείς στο διαδίκτυο.

Μέσα από το παιχνίδι μπορεί να διδαχθείς και την ιστορία του Δαίδαλου και Ίκαρου από την επιλογή του ανθολογίου που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι. Πολλές πίστες, όμορφα γραφικά και εθιστικό gameplay, κάνει τους Γιους του Ίκαρου να σου κρατήσουν συντροφιά για πολύ καιρό!

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε το παιχνίδι μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.3.7
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: HappyLand Ent.
Πηγή: Google play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα