8 δωρεάν εφαρμογές για να χρωματίζεις σκίτσα (Coloring Pages)


Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 8 δωρεάν εφαρμογές για Windows 10 που έχουν να κάνουν με την ζωγραφική και συγκεκριμένα με τον χρωματισμό ασπρόμαυρων σχεδίων. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πολύ αγαπητή στα παιδιά όλων των ηλικιών και πρόκειται για μια διασκεδαστική εμπειρία που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι.

Τελευταία, ακούγεται ότι και οι ενήλικες ασχολούνται με τέτοιου είδους εφαρμογές, μιας και αποδεικνύεται ότι πρόκειται για χαλαρωτική ασχολία! Δοκιμάστε το και πείτε μας εντυπώσεις.

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές που θα σας παρουσιάσουμε, διαθέτουν πληθώρα σχεδίων και ζωγραφιών, από κινούμενα σχέδια, ζώα, ανθρώπους, φυτά, αυτοκίνητα, αθλήματα, χριστουγεννιάτικα θέματα και πολλά ακόμα! Καλή σας διασκέδαση!
  1. Colorist - Σας δίνει την αίσθηση ότι σχεδιάζετε με πραγματικά χρωματιστά μολύβια 
  2. Toonia Colorbook - Διασκεδαστικό πρόγραμμα χρωματισμού σελίδων, το οποιο δεν σας αφήνει να χρωματίσετε έξω από τα σχέδια, επομένως στο μόνο που πρέπει να επικεντρωθείτε, είναι η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων. 
  3. Kids Coloring Fun - Αυτή η εφαρμογή διαθέτει κατηγορίες με σκίτσα από αλφάβητο, ζώα, φυτά, φρούτα, οχήματα και άλλα. Αρκετά διασκεδαστική! 
  4. Princesses Coloring - Εφαρμογή που από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι θα ζωγραφίζεις πριγκίπισσες. κατάλληλο για τα κοριτσάκια της παρέας.
  5. Color Island Free - Ακόμα ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωγραφιές σε κατηγορίες όπως αριθμοί, αλφάβητο αλλά και κενές σελίδες για απόλυτη δημιουργία. 
  6. Christmas Coloring Pages - Δωρεάν εφαρμογή αφιερωμένη στα χριστούγεννα
  7. Coloring Rhymes - Συλλογή από 24 σκίτσα με μουσική υπόκρουση καθώς ζωγραφίζετε
  8. Happy Coloring - Η χαρά των χρωμάτων είναι εδώ με σκίτσα από διάσημα καρτούν και όχι μόνο.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: