Εδώ ψάχνεις...

Clue Story - Πρωτότυπο ελληνικό παιχνίδι με γρίφους

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017


To "Clue Story" ξεκίνησε και είναι μια αστυνομική νουβέλα, ένα βιβλίο δηλαδή, το οποίο μετατράπηκε σε δωρεάν διαδραστική εφαρμογή/παιχνίδι. Ο αναγνώστης, δηλαδή ο παίκτης, παίρνει τη θέση του πρωταγωνιστή και ελέγχει τη ροή της ιστορίας, λύνοντας τους γρίφους και τις προκλήσεις που συναντά κατά την εξέλιξη του βιβλίου, εεχμμ, του παιχνιδιού ήθελα να πω!

Στο τέλος κάθε κεφαλαίου ή πίστας αν θέλετε, υπάρχει ένας γρίφος που συνδέει το σενάριο. Ο χρήστης πρέπει να απαντήσει σωστά για να συνεχίσει. Υπάρχουν διαθέσιμες τρεις βοήθειες "Clues" σε κάθε γρίφο, για να τον βοηθήσουν σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης, μειώνοντας παράλληλα τις διαθέσιμες βοήθειες.


Όλα αυτά δεν σας φαίνονται ωραία; Ναι, είναι πολύ ωραία και μάλιστα Ελληνικά. Καλά είδατε, το παιχνίδι είναι Ελληνικό, κατασκευασμένο από τον συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου του κ. Πάρι Περάκη και πραγματικά καινοτόμο!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχει και μια έκπληξη. Φυσικά όχι για όλους αλλά αυτοί που θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα iPad mini 4, 64 GB στον διαγωνισμό που ήδη τρέχει μέχρι και την 30 Ιουνίου 2017.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android και τα download link θα τα δείτε στο τέλος του άρθρου. Αν είστε από υπολογιστή, μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσω των QR codes που ακολουθούν:

Android                                            iOS
Έκδοση: 1.0 (Android) - 1.3 (iOS)
Μέγεθος: 220 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω / iOS 9.3 και άνω
Κατασκευαστής: Πάρις Περάκης
Πηγή: cluestory.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr