Ninja Spinki Challenges - Δωρεάν παιχνίδι με Νίντζα από τον δημιουργό του Flappy Bird


Θυμάστε την εποχή που γινόταν χαμός με το Flappy bird; Αυτό το εθιστικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι, «έκαψε» πολύ κόσμο, αφού και ο ίδιος ο δημιουργός δεν άντεξε την φήμη και το απέσυρε. Ο Dong Nguyen λοιπόν (ο δημιουργός), επανέρχεται με ένα ακόμα 8bito παιχνίδι, αυτή την φορά έχουμε για ήρωα έναν Νίντζα, το οποίο φαίνεται το ίδιο εθιστικό όσο το flappy Bird. Στο Ninja Spinki Challenges έχεις στην κατοχή σου τον μικρό μας νίντζα που πρέπει να τον εκπαιδεύσεις περνώντας από 6 διαφορετικά παιχνίδια/επίπεδα με πολλά challenges.

Σε συνεργασία με την εταιρία παιχνιδιών obokaidem ο δημιουργός του παιχνιδιού μας βάζει και πάλι στο τρυπάκι να «καούμε» σ' ένα ακόμα παιχνίδι με απλά γραφικά αλλά αρκετά καλό gameplay. Διατίθεται εντελώς δωρεάν για android και iOS  συσκευές.

Αν θέλετε να παίξετε παρόμοια παιχνίδια με το Flappy Bird, δείτε το Prime Bird, Ελληνικής δημιουργίας και το Swing Copters, πάλι από τον δημιουργό του flappy bird.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε το παιχνίδι μέσω των QR codes:


Έκδοση: 1.1.2
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω / iOS 8.0 και άνω
Κατασκευαστής: Dong Nguyen
Πηγή: obokaidem.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: