Εδώ ψάχνεις...

Κλείνει το dwrean.net για λίγους μήνες λόγω συμμετοχής του ιδιοκτήτη στο Survivor!

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017


Αυτά είναι και καλά και κακά νέα. Ο ιδιοκτήτης του dwrean.net Κυριάκος Οικονομίδης, είχε δηλώσει συμμετοχή στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor πέρσι το καλοκαίρι, πέρασε με επιτυχία τα αγωνίσματα αλλά δεν τον επέλεξαν στο αρχικό σχήμα των «Μαχητών» με αποτέλεσμα να παραμείνει ως 2ος επιλαχών, μετά τον Γουίλι, που ήταν ο πρώτος, ο οποίος και μπήκε στο παιχνίδι λόγω αποχώρησης ενός από τους παίκτες.
Με τις απρόσμενες εξελίξεις του παιχνιδιού και αναφερόμαστε στο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν προ ημερών η ομάδα των Μαχητών, επήλθε η αναγκαστική αποχώρηση δύο παικτών λόγω τραυματισμού, του Μάριου και της Ειρήνη Κολιδά. Μόλις χθες, ο Κυριάκος Οικονομίδης δέχτηκε τηλεφώνημα από τα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, όπου και ενημερώθηκε για την επιλογή του ως 2ος επιλαχών και αναχώρησε σχεδόν άμεσα αεροπορικώς για τον Άγιο Δομίνικο. Τι θα γίνει με το dwrean.net;
Λόγω ότι στο dwrean.net είναι ο μοναδικός αρθρογράφος, όπως καταλαβαίνετε, για λίγους μήνες δεν θα υπάρχει καμία νέα ανάρτηση στο site. Εμείς, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα για την απρόσμενη εξέλιξη, και να ευχηθούμε στον Κυριάκο καλή επιτυχία στο παιχνίδι και ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει σώος και αβλαβής και γιατί όχι νικητής του Survivor.

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr