WinToHDD - Εγκαταστήστε τα Windows χωρίς CD και USB


Το WinToHDD είναι ένα απίστευτο και δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να επανεγκαταστήσουμε τα Windows, δηλαδή να κάνουμε φορμάτ, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε εκκίνηση από κάποιο μέσο, όπως USB ή DVD. Αρκεί να έχουμε κατεβάσει το ISO των Windows που θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση και το πρόγραμμα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Το WinToHDD έχει κι' άλλες λειτουργίες, πολύ χρήσιμες ενώ η χρήση του είναι αρκετά απλή και αυτό φαίνεται από την πρώτη εκκίνηση του προγράμματος όπου υπάρχουν 4 επιλογές:.

  • Επανεγκατάσταση των Windows (Reinstall Windows): Το γνωστό Format αλλά χωρίς να «κάψουμε» τα Windows σε κάποιο DVD ή USB.
  • Εγκατάσταση των Windows (Install Windows): Με αυτή την επιλογή μπορείτε να κάνετε εύκολη εγκατάσταση των Windows σε άλλον δίσκο από αυτόν που έχετε στον υπολογιστή σας.
  • Κλωνοποίηση των Windows (System Clone): Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να κλωνοποιήσετε τα Windows που έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας σε άλλο σκληρό ή SSD δίσκο. 
  • Πολλαπλή-εγκατάσταση σε USB (Multi-Installation USB): σας επιτρέπει να βάλετε σε ένα USB παραπάνω από ένα λειτουργικό Windows.

Τέλος, να αναφέρουμε τον πολύ χρήσιμο οδηγό χρήσης που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι με την λειτουργία του. Επίσης. στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος, μας επιτρέπεται η εγκατάσταση μόνο των Home εκδόσεων των Windows. 

Έκδοση: 5.4
Μέγεθος: 8.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: easyuefi.com
Πηγή: easyuefi.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram