Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Αγορές από το Gearbest και πως το κάνω σωστά

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Αναλυτικό βίντεο στα Ελληνικά με αγορές από το Gearbest

To εκπληκτικό ελληνικό κανάλι στο Youtube «Unboxing Specialist», που παρουσιάσαμε πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου όταν έκανε τα πρώτα του βήματα, σήμερα μεγάλωσε και αυτή την στιγμή απαριθμεί κάτι περισσότερο από 47.000 subscribers. Πως να μην φτάσει σε αυτό το επίπεδο, όταν τα βίντεο που κάνει είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Έτσι λοιπόν, σας έχω σήμερα ένα εκπληκτικό 45λεπτο χορταστικό βίντεο για το πως να κάνετε σωστές αγορές από το πασίγνωστο ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest. Από την εγγραφή στο online κατάστημα μέχρι και την παραλαβή του δέματος σας από το ταχυδρομείο. Δίνεται βάση στα Refunds, δηλαδή όταν ένα προϊόν που παραλαμβάνετε είναι χαλασμένο, τι πρέπει να κάνετε ακριβώς, μιλάει για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο τελωνείο, την παρακολούθηση του δέματος κ.α. Τα πάντα όλα δηλαδή σε ένα και μόνο βίντεο! Είναι γνωστό, ότι το Gearbest, κάνει πολύ συχνά εκπληκτικές προσφορές σε πολλά προϊόντα, και αν είστε από αυτούς που αγοράζουν ή θα ήθελαν να αγοράσουν από Κίνα, σίγουρα θα σας βοηθήσει πολύ αυτό το βίντεο.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr