Unboxing Specialist - Μάθε να αγοράζεις κινέζικα προϊόντα!


Σε αυτή την στήλη που βρίσκεστε και διαβάζετε, παρουσιάζουμε εδώ και λίγο καιρό χρήσιμα sites που κατά την άποψή μας είναι ενδιαφέροντα και έχουν να προσφέρουν κάτι στον κόσμο!

Σήμερα, θα δούμε ένα κανάλι στο Youtube, το Unboxing Specialist, ένα νέο σχετικά κανάλι το οποίο ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τι αφορά αυτό το κανάλι; Αφορά κυρίως unboxing προϊόντων από την κινέζικη αγορά και δη τα ηλεκτρονικά καταστήματα.


Ο δημιουργός του καναλιού, Σωτήρης, με το εκπληκτικό χιούμορ που τον διακατέχει, κάνει την παρακολούθηση των βίντεο ακόμα πιο ευχάριστη και χρήσιμη, διότι με λίγα λόγια μας περιγράφει την πραγματική αξία των προϊόντων που αγοράζει, και φυσικά μας δίνει ιδέες για το πως πρέπει να κινηθούμε σε τέτοιες αγορές, τι να κοιτάξουμε πριν αγοράσουμε κάποιο προϊόν κτλ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε το unboxing Specialist χωρίζεται σε 3 κατηγορίες. Αυτή με τις αγορές διαφόρων Gadget ► China Gadgets, όπου θα δείτε μέχρι στιγμής 47 βίντεο με προϊόντα, την κατηγορία με κινέζικα smartphones ► China Phones με 5 ανεβασμένα βίντεο και τέλος μια πολύ χρήσιμη κατηγορία, αυτή των οδηγών ► Οδηγοί, όπου ο Σωτήρης μέσα από τα 13 βίντεο που έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής, εξηγεί τα μυστικά της αγοράς από κινέζικα καταστήματα, τι να κάνουμε σε περίπτωση που βρεθούμε αντιμέτωποι με προβληματικά προϊόντα, οδηγούς Refunds, για το Ebay, ακόμα και για την αποφυγή των Capital controls με την κάρτα Revolut.


Αξίζει της επίσκεψής σας και να κάνετε subscribe στο κανάλι του ►

διότι σχεδόν καθημερινά βλέπουμε νέα βίντεο, χρήσιμους οδηγούς και πράγματα που θα σας βοηθήσουν σε τυχόν μελλοντικές αγορές!

Το κανάλι του Unboxing Specialist στο Youtube: ► Unboxing Specialist (Youtube)
To κανάλι του Unboxing Specialist στο Facebook: ► Unboxing Specialist (Facebook)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης