LiveScore - Για να έχεις τα αποτελέσματα του στοιχήματος στο τσεπάκι σου


Στην Ελλάδα, ο τζόγος και δη το στοίχημα έχει φτάσει να είναι το δεύτερο "επάγγελμα". Τουλάχιστον, τζογάρεις που τζογάρεις, μάθε τα αποτελέσματα σαν άνθρωπος! 
Όπως καταλάβατε, το πρόβλημα είναι η ενημέρωση των αποτελεσμάτων των αγώνων. Μέχρι τώρα τι κάνατε; Περιμένατε στο ραδιόφωνο ή τσεκάρατε στο Internet. Άλλοι πάλι, την βγάζατε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Δεν χρειάζεται πλέον. Μπορείτε να μαθαίνετε τα αποτελέσματα κατευθείαν στο κινητό σας με μια καταπληκτική εφαρμογή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!

To Livescore, είναι μια δωρεάν εφαρμογή για android και iOS συσκευές που εκτός από ζωντανά σκορ απ' όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του κόσμου και όχι μόνο, σου προσφέρει και αναλύσεις αγώνων, βαθμολογίες κτλ. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι εκτός από mobile συσκευές, μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες της εφαρμογής κατευθείαν από το επίσημο Website.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και την Ελληνική αντίστοιχη προσπάθεια με το escore.gr, το οποίο έχει κερδίσει τους Έλληνες χρήστες. Θεωρώ, ότι το Livescore, έχει πιο γρήγορη σελίδα, ανοίγουν πιο γρήγορα τα αποτελέσματα κτλ. 


Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QRcodes:


Android                                          iOS

Έκδοση: 3.0.3 (Android) / 3.0.1 (iOS)
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω / iOS 8.0 και άνω
Κατασκευαστής: LiveScore Ltd.
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: