Εδώ ψάχνεις...

Παίξτε το πρώτο Tomb Raider δωρεάν από τον Browser σας!

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017


Ένας «τρελός» προγραμματιστής, φαν της σειράς Tomb Raider, κατάφερε και ξανά-ζωντάνεψε το πρώτο παιχνίδι (1997) με την Lara Croft, το οποίο μπορείτε να το παίξετε εντελώς δωρεάν με την κωδική ονομασία «Open Lara» και χωρίς να κατεβάσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Ναι, καλά διαβάσατε, το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε κατευθείαν από τον browser σας, είτε με Google Chrome, είτε με Mozilla Firefox ή οποιονδήποτε άλλον.

Για να μην λέμε πολλά και γινόμαστε κουραστικοί, στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μεταβείτε στην σελίδα που φτιάχτηκε γιαυτό τον σκοπό  και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το παιχνίδι. Ο χειρισμός του Tomb Raider γίνεται από το πληκτρολόγιο αλλά και από χειριστήριο που τυχόν έχετε στην διάθεσή σας. Οδηγίες για τον χειρισμό, υπάρχει στην σελίδα που θα παίξετε το παιχνίδι. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής έχει ανεβεί το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, δηλαδή η πρώτη πίστα. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια με τις υπόλοιπες πίστες, διότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr