«Χαιρετισμοί της Θεοτόκου» - Μια πολύ όμορφη και δωρεάν εφαρμογή για όλους τους Χριστιανούς

Δωρεάν οι «Χαιρετισμοί της Παναγίας» σε Android εφαρμογή


Οι «Χαιρετισμοί της Θεοτόκου», είναι μια δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές, κατασκευασμένη από τον Έλληνα δημιουργό της «Ατζέντας» που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο. Όπως καταλαβαίνουμε, απευθύνεται σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς για να μελετήσουν και να ακούσουν (ναι καλά διαβάσατε) τους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου από την κινητή τους συσκευή.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τις «Τέσσερις στάσεις των Χαιρετισμών της Παναγίας», Την «υπερμάχω στρατηγώ» και το «Αγνή Παρθένε Δέσποινα» σε γραπτή και ηχητική μορφή (αυτό που λέγαμε)

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μετάφραση στα νέα ελληνικά κάτω ακριβώς από το αρχαίο κείμενο, επιλογή αλλαγής μεγέθους της γραμματοσειράς και εργαλείο για να γυρίσουμε σε νυχτερινή λειτουργία την εφαρμογή, δηλαδή λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο.

Μια εκπληκτική εφαρμογή για όλους τους χριστιανούς ορθόδοξους, εντελώς δωρεάν για Android συσκευές. Δεν είναι τυχαίο ότι η βαθμολογία που έχει στο Google Play Store φτάνει τα 4.9/5 αστέρια και την έχουν κατεβάσει πάνω από 10.000 άτομα. 

Έκδοση: 2.0.2
Μέγεθος: 18 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Werill Apps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal