Μάθε δωρεάν Σουηδικά από το σπίτι σου


Στις μέρες μας, η εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω διαδικτύου δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες ή εφαρμογές για κινητά με τις οποίες μπορούμε να μάθουμε κάποια ξένη γλώσσα χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μία ιστοσελίδα με την οποία μπορείτε να μάθετε Σουηδικά, γρήγορα και δωρεάν.

Στην αρχική οθόνη αυτής της ιστοσελίδας, μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τα μαθήματα των Σουηδικών, χρησιμοποιώντας ως κύρια μας γλώσσα, την Αγγλική ή να επιλέξουμε κάποια εναλλακτική γλώσσα από τις διαθέσιμες (Υπάρχει μετάφραση σε 7 διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ αυτών και η Ελληνική). Βέβαια, σας προτείνουμε, αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική γλώσσα από την Αγγλική, καλό είναι να ρίχνετε που και που μια ματιά στην Αγγλική έκδοση γιατί πιθανόν να μην είναι κάτι κατανοητό ή να μην διευκρινίζεται κάτι καλά σε μία από τις μεταφρασμένες γλώσσες.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για την εκμάθηση Σουηδικών ►► Δωρεάν Εκμάθηση Σουηδικών

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: