Agronote - Δωρεάν ελληνική εφαρμογή για τους Αγρότες

δωρεάν ελληνική εφαρμογή για Αγρότες


Η δωρεάν εφαρμογή Agronote για Android συσκευές είναι η ιδανική εφαρμογή ελέγχου και ανάλυσης εσόδων & εξόδων γεωργικών εκμεταλλεύσεων για τον αγρότη. Οι δυνατότητες της εφαρμογής επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση προϋπολογισμού έτσι ώστε να έχετε τον οικονομικό έλεγχο των αγροτικών σας εκμεταλλεύσεων, όπου και όταν το επιθυμείτε.

Δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή στην Ελλάδα, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είναι η μοναδική δωρεάν στο είδος της και αρκετά προσεγμένη. Ήδη στο Google Play Store η κριτική ανάμεσα από 144 άτομα, είναι τα 4.3 αστέρια και την έχουν κατεβάσει πάνω από 10.000 φορές. Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αγρότες θα πρέπει να την χρησιμοποιήσουν.

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα του Agronote:
  • Μπορείτε να καθορίζετε  τα έξοδα της καλλιέργειάς σας.
  • Να Αναγνωρίζετε τις πηγές εσόδων σας.
  • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον αγροτικό σας προϋπολογισμό ώστε να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις αγροτικές σας δαπάνες.
  • Μπορείτε να δείτε το ενημερωμένο αγροτικό βιβλίο καλλιέργειας εσόδων εξόδων χωρίς τη χρήση ίντερνετ.
  • Μπορείτε να έχετε αποθηκευμένο το προσωπικό αρχείο του αγροτικού σας προϋπολογισμού.
  • Επίσης, μπορείτε να  διατηρήσετε τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις σας βιώσιμες, ελέγχοντας την χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε QR code:


Έκδοση: 4.00
Μέγεθος: 5.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής: Σπύρος Σκαλιώτης
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram