Εδώ ψάχνεις...

Identify Emails - Συλλέξτε αυτόματα τα emails από μια λίστα με κείμενο

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017


Όταν θέλετε να στείλετε κάποιο μαζικό email ή newsletter σε επαφές που έχετε καταχωρημένες σε μια λίστα η οποία περιέχει τα emails μαζί με κείμενο, θα σας είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε μία μία τις επαφές των Emails. To Identify Emails, είναι ένα μικρό (μόλις 131 kb) και δωρεάν πρόγραμμα που θα σας απαλλάξει από αυτόν τον βραχνά. Ξεχωρίζει αυτόματα τα emails από το υπόλοιπο κείμενο με αποτέλεσμα να έχετε μια "καθαρή" λίστα από emails!

Εύκολο στη χρήση και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το πρόγραμμα χωρίς εγκατάσταση (είναι portable), και να εισάγετε στην αριστερή κενή λευκή στήλη το κείμενο που θέλετε. Πατήστε το κουμπί Get emails και θα σας εμφανιστούν μόνο τα emails στην δεξιά λευκή στήλη.

Μπορείτε επίσης, να φορτώσετε αρχείο κειμένου (.txt) αντί να βάλετε απευθείας το κείμενο μέσα στο άσπρο πλαίσιο και με την ίδια διαδικασία να του Get emails, να σας επιστραφεί ένα καθαρό .txt αρχείο κειμένου με μόνο τα emails των επαφών σας. Προσοχή, το αρχείο .txt που θα φορτώσετε στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι μέχρι 30 kilobytes μέγεθος. Αν έχετε μεγαλύτερο αρχείο, μπορείτε να το "σπάσετε" σε περισσότερα κομμάτια.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 131 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: BossEye, Inc.
Πηγή: bosseye.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr