Identify Emails - Συλλέγουμε αυτόματα μόνο τα emails από μια λίστα με κείμενο

Δωρεάν πρόγραμμα περισυλλογής emails από κείμενο


Όταν θέλεις να στείλεις κάποιο μαζικό email ή newsletter σε επαφές που έχεις καταχωρημένες σε μια λίστα η οποία περιέχει τα emails μαζί με κείμενο, θα σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μία μία τις επαφές των Emails.
To Identify Emails, είναι ένα μικρό (μόλις 131 kb) και δωρεάν πρόγραμμα που θα σε απαλλάξει από αυτόν τον βραχνά. Ξεχωρίζει αυτόματα τα emails από το υπόλοιπο κείμενο με αποτέλεσμα να έχεις μια «καθαρή» λίστα από emails!

Εύκολο στη χρήση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το πρόγραμμα, χωρίς εγκατάσταση (είναι portable), και να εισάγεις στην αριστερή κενή λευκή στήλη το κείμενο που θέλεις. Πάτα το κουμπί Get emails και θα σου εμφανιστούν μόνο τα emails στη δεξιά λευκή στήλη.

Μπορείς επίσης, να φορτώσεις αρχείο κειμένου (.txt) αντί να βάλεις απευθείας το κείμενο μέσα στο άσπρο πλαίσιο και με την ίδια διαδικασία του Get emails, να σου επιστραφεί ένα καθαρό .txt αρχείο κειμένου με μόνο τα emails των επαφών σου.

Προσοχή,
το αρχείο .txt που θα φορτώσεις στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι μέχρι 30 kilobytes μέγεθος. Αν έχεις μεγαλύτερο αρχείο, μπορείς να το «σπάσεις» σε περισσότερα κομμάτια.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 131 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: BossEye, Inc.
Πηγή: bosseye.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram