Keepvid - Δωρεάν κατέβασμα βίντεο από το κινητό και όχι μόνο

Download videos from Android

Σε κινητές συσκευές δύσκολα βρίσκεις κάτι καλό και αξιόπιστο ώστε να μπορείς να κατεβάζεις βίντεο από το Youtube χωρίς προβλήματα. Το Keepvid είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία δεν έχουμε τέτοια θέματα και το καλύτερο είναι ότι μπορούμε να κατεβάσουμε βίντεο και από άλλες υπηρεσίες, εκτός του Youtube. Για παράδειγμα, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Instagramm και Vevo είναι μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν και γρήγορα τα βίντεο χρησιμοποιώντας τα keepvid.

Το πρόγραμμα δεν υπάρχει στο Google Play Store για ευνόητους λόγους που όλοι γνωρίζουμε ότι η Google δεν πολυσυμπαθεί τέτοιου είδους εφαρμογές. Επομένως, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε στην Android συσκευή σας, το κατέβασμα από άγνωστες πηγές.  Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ και συνεχίζονται στους υπολογιστές. Υπάρχει ένα πρόσθετο για browsers του Keepvid, που ονομάζεται Keepvid Helper, το οποίο είναι διαθέσιμο για όλους τους γνωστούς Browsers, και φυσικά σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο και από το PC σας.

Η διαφορά από την Android εφαρμογή, έγκειται στο ότι θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ακόμα πρόσθετο, το TamperMonkey και στη συνέχεια το Keepvid Helper. Μην αγχώνεστε, υπάρχει καθοδήγηση στο επίσημο site, στην ουσία είναι τρία απλά βήματα, για να το θέσετε σε λειτουργία. Στο τέλος του άρθρου, σας έχουμε και τα δύο link για κατέβασμα από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος.

Αφού λοιπόν κατέβουν και τα δύο αρχεία, τότε σε κάθε βίντεο θα εμφανίζεται ένα επιπλέον κουμπί που θα γράφει «download», όπερ σημαίνει ότι πατώντας το, θα κατεβαίνει άμεσα το βίντεο. Δείτε την παρακάτω εικόνα.
ΤοKeepbvid, σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να το κατεβάσετε το μόνο τον ήχο από το βίντεο και να αποθηκευτεί ως MP3, για εσάς που σας ενδιαφέρει μόνο ο ήχος και όχι το βίντεο από ένα τραγούδι στο Youtube.
Το Ελληνικό κανάλι στο Youtube, AndroidViewsNow, έχει ετοιμάσει ένα ωραίο βιντεάκι για το πως να χρησιμοποιήσουμε το Keepvid στην Android συσκευή μας. Απολαύστε το:



Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android / Πρόσθετα για Browsers
Κατασκευαστής: keepvid.com
Πηγή: keepvid.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: