TzampaNet - Δωρεάν Ίντερνετ στο κινητό σου

Τζάμπα ίντερνετ στο κινητό σου


To TzampaNet είναι μια Ελληνική εφαρμογή που υπόσχεται Δωρεάν Ίντερνετ αλλά "κρύβεται" πίσω από την "μάσκα" του VPN. Αναφέρω τη λέξη "κρύβεται" διότι στο Google Play Store παρουσιάζεται ως δωρεάν εφαρμογή που χρησιμοποιείται για χρήση VPN, δηλαδή να σερφάρεις στο διαδίκτυο ανώνυμα και με ασφάλεια,. Φυσικά, κάνει αυτά ακριβώς που λέει, δηλαδή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως κανονική VPN εφαρμογή αλλά μπορείς να έχεις παράλληλα και πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Αν αυτό το τελευταίο αναφερόταν στο Google Play Store από τους δημιουργούς, μάλλον δεν θα γινόταν δεκτή η εφαρμογή εκεί.

Βέβαια, στη δωρεάν έκδοση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν ίντερνετ μέχρι να ξοδέψεις 250 MB δεδομένων ημερησίως. Αν πάλι θέλεις παραπάνω δεδομένα, στο επίσημο site της εφαρμογής, υπάρχουν κάποια πακέτα με πληρωμή και απεριόριστη πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Η TzampaNet λοιπόν, λειτουργεί σε Android συσκευές και θα πρέπει η έκδοση του λειτουργικού σας να είναι Android 4 και άνω. Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 10.000 κατεβάσματα και με τους περισσότερους χρήστες να είναι ικανοποιημένοι από την εφαρμογή, αφού στο Google Play Store έχει αποσπάσει 4.3 αστέρια από 656 χρήστες που άφησαν την κριτική τους.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να δοκιμάσετε την εφαρμογή και να μας πείτε εντυπώσεις και αποτελέσματα. Αν έχετε απορίες, δεν θα τις κάνετε εδώ αλλά στην επίσημη Fan Page της εφαρμογής στο Facebook αλλά και για να παρακολουθείτε από πρώτο χέρι τις εξελίξεις της εφαρμογής.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR Code:




Έκδοση: 6.4
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: tzampa.net
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus